Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek   Vagyon kínálat     Vadas termálfürdő 


 

Díszítsük fel együtt városunk adventi koszorúját és karácsonyfáját!

Tisztelt Párkányiak,

Tisztelt polgári társulások képviselői,

 

hamarosan belépünk az adventi időszakba. A várakozás időszakába, melyben lelkileg felkészítjük magunk karácsony méltó megünneplésére. 

Az elmúlt két évben az adventi koszorú gyertyáinak fénye több száz embert vonzott a sétálóutcára. Szeretnénk, ha az idén még többen jönnének el és igazi családias adventi vasárnapokat élnénk át közösen. Ha már közös az adventi gyertyagyújtás, akkor miért ne lehetne közös az adventi koszorúnk?  Mi a magunk részéről mindent megteszünk, hogy ez megvalósulhasson. Azon fáradozunk, hogy a koszorú, melyet elkészítünk mindannyiunké legyen. Legyen benne mindnyájunk lelkéből egy kis darab. Legyen ez mindenki adventi koszorúja!

Az adventi koszorú készítésére 2017. november 30-án, díszítésére pedig december 1-én 10.00 órától 15.00 óráig kerül sor. Ugyanezeken a napokon lesz feldíszítve a színpad és az élő fenyőfák.

Bárki (magánszemély vagy polgári társulás) hozzájárulhat a karácsonyi díszítés egyedibbé tételéhez. Kérjük a polgári társulások képviselőit, amennyiben szeretnének egy-egy saját dekorációt elhelyezni a karácsonyfán, a színpadon, vagy az adventi koszorún, akkor jelezzék ezen szándékukat a városi hivatal közszolgálati, környezetvédelmi és szállítási szakosztályán legkésőbb november 20-áig. Magánszemélyek a díszeiket legkésőbb december 1-jén 15.00 óráig hozhatják ki a sétálóutcára. Mi ott leszünk és segíteni fogunk a díszek felhelyezésében és rögzítésében.

FONTOS TUDNIVALÓ: Az idén egy 6 méter átmérőjű koszorút fogunk készíteni. Az adventi koszorúra a gyertyák színéhez illő - lila, rózsaszín, fehér, ezüst, zöld és barna – kellő nagyságú díszek hozhatók. Az ettől eltérő színűeket a fenyőfák és a színpad dekorálására fogjuk felhasználni.  A díszeket a karácsonyi időszak leteltével visszaszolgáltatjuk.

A díszítés szervezését és koordinációját a Párkányi Városi Hivatal végzi. Esetleges felmerülő kérdéseikkel kérjük keressenek bennünket személyesen, e-mailben vagy telefonon.  

Kapcsolattartók:

Ing. Monika Uzsáková, tel. :036/2851322, e-mail: monika.uzsakova@sturovo.sk 

Ing. Agnesa Dudášová, tel.: 036/2851 307, e-mail: agnesa.dudasova@sturovo.sk

 

Örülünk az Önökkel való személyes találkozásnak az adventi koszorúnál!

Városi Hivatal Párkány


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

32983976

2018.07.21 van
Főoldal