Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek   Vagyon kínálat     Vadas termálfürdő 


 

Díszítsük fel együtt városunk adventi koszorúját és karácsonyfáját!

Tisztelt Párkányiak,

Tisztelt polgári társulások képviselői,

 

hamarosan belépünk az adventi időszakba. A várakozás időszakába, melyben lelkileg felkészítjük magunk karácsony méltó megünneplésére. 

Az elmúlt két évben az adventi koszorú gyertyáinak fénye több száz embert vonzott a sétálóutcára. Szeretnénk, ha az idén még többen jönnének el és igazi családias adventi vasárnapokat élnénk át közösen. Ha már közös az adventi gyertyagyújtás, akkor miért ne lehetne közös az adventi koszorúnk?  Mi a magunk részéről mindent megteszünk, hogy ez megvalósulhasson. Azon fáradozunk, hogy a koszorú, melyet elkészítünk mindannyiunké legyen. Legyen benne mindnyájunk lelkéből egy kis darab. Legyen ez mindenki adventi koszorúja!

Az adventi koszorú készítésére 2017. november 30-án, díszítésére pedig december 1-én 10.00 órától 15.00 óráig kerül sor. Ugyanezeken a napokon lesz feldíszítve a színpad és az élő fenyőfák.

Bárki (magánszemély vagy polgári társulás) hozzájárulhat a karácsonyi díszítés egyedibbé tételéhez. Kérjük a polgári társulások képviselőit, amennyiben szeretnének egy-egy saját dekorációt elhelyezni a karácsonyfán, a színpadon, vagy az adventi koszorún, akkor jelezzék ezen szándékukat a városi hivatal közszolgálati, környezetvédelmi és szállítási szakosztályán legkésőbb november 20-áig. Magánszemélyek a díszeiket legkésőbb december 1-jén 15.00 óráig hozhatják ki a sétálóutcára. Mi ott leszünk és segíteni fogunk a díszek felhelyezésében és rögzítésében.

FONTOS TUDNIVALÓ: Az idén egy 6 méter átmérőjű koszorút fogunk készíteni. Az adventi koszorúra a gyertyák színéhez illő - lila, rózsaszín, fehér, ezüst, zöld és barna – kellő nagyságú díszek hozhatók. Az ettől eltérő színűeket a fenyőfák és a színpad dekorálására fogjuk felhasználni.  A díszeket a karácsonyi időszak leteltével visszaszolgáltatjuk.

A díszítés szervezését és koordinációját a Párkányi Városi Hivatal végzi. Esetleges felmerülő kérdéseikkel kérjük keressenek bennünket személyesen, e-mailben vagy telefonon.  

Kapcsolattartók:

Ing. Monika Uzsáková, tel. :036/2851322, e-mail: monika.uzsakova@sturovo.sk 

Ing. Agnesa Dudášová, tel.: 036/2851 307, e-mail: agnesa.dudasova@sturovo.sk

 

Örülünk az Önökkel való személyes találkozásnak az adventi koszorúnál!

Városi Hivatal Párkány


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

38317993

2019.01.19 van
Főoldal