Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

ADVENT PÁRKÁNYBAN - A 3. ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSA

Az adventi koszorún már három gyertyaláng ég, melyek fényt hoznak és beragyogják az adventi időszak elkövetkezendő napjait.  Fényt hoznak, mely a sötétségben világít, de a sötétség nem nyeli el.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy meghívásunkat a harmadik gyertya meggyújtására elfogadta Vércse Miklós, nyugdíjas pedagógus, Párkány város Pro Urbe díjasa, a Mária Valéria Híd Emlékérem birtokosa, Madách nívódíjas műfordító, író, aki tagja a Szlovákiai Magyar Írók társaságának és a budapesti Magyar Írószövetségnek.

A színpadon a Liszt Ferenc Művészeti Alapiskola növedékei és tanárai, valamint a Matica slovenská helyi szervezetének énekkara lépett fel. Szívből köszönjük a művészeti alapiskola tanárainak a program előkészítését, valamint a növendékeknek, hogy méltóan képviselték az iskolát. Nagyon szépen köszönjük a Matica slovenská párkányi szervezetének, hogy betanulták és előadták műsorukat. 

Köszönetünket fejezzük ki a CSEMADOK helyi szervezete mellett működő SZIVÁRVÁNY énekkarnak az adventi koszorúnál előadott művekért.

>> FOTOGALÉRIA <<


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

35617320

2018.12.11 van
Főoldal