Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

Föld napja városunkban – ünnepély 2017. április 21-én (helyszín valtozás)

HELYSZÍN VÁLTOZÁS!

A kedvezőtlen időjárás miatt a sétáló utcára tervezett "A Föld napja városunkban" rendezvényt 10.00 órától a kultúrházban tartjuk meg.
A facsemeték kiültetése 9.30 órakor kezdődik a városi hivatal előtti parkban.


Megértésüket köszönjük!
VH

 


Gyerekekkel, fiatalokkal telik meg a sétálóutca ezen a napon, mosolygós arcok, vidám hangulat, párkányi iskolások és fiatalok ötletes alkotásainak bemutatása, előadások a hulladék szeparálásról… – talán így jellemezhetnénk az esemény előző évfolyamait.

 

Kedves párkányiak!

Párkány város az idén is bekapcsolódik a Föld Világnapja rendezvénysorozatba. Jöjjenek és ünnepeljünk közösen ezen a napon!

A városi hivatal előtti parkban 9.30 órai kezdettel elültetjük a facsemetéket, melyeket Adela Margita Čókovának, Monika Polačekovának és Noel Dávid Kóšának ajándékozunk. Szeretettel meghívjuk a nagyszülőket, rokonokat, barátokat és ismerősöket. Legyen ez a nap különleges Adelka, Monika és Noel számára!

A programok ezután a sétálóután folytatódnak. Számításaink szerint 10.15 órai kezdettel megtartjuk a képzőművészeti verseny 3. évfordulójának kiértékelését és díjazni fogjuk a legjobb munkák készítőit.

A program következő részében a párkányi Alapiskola diákjai lépnek a színpadra rövid programjukkal.

A párkányi gimnazisták, úgy, mint az előző évben, egy újabb meglepetéssel szolgálnak számunkra.

Itt lesznek az ASEKOL (elektrohuladék, használt akkumulátorok és elemek begyűjtésének szervezése és finanszírozása) és a NATUR-PACK (mindennemű hulladék begyűjtésének, hasznosításának és reciklálásának szervezése és finanszírozása) cégek képviselői.

 

Frissítőkről gondoskodva van.  

Mindenkit sok szeretettel várunk!

 

Városi Hivatal PárkányDenZeme.jpg

 


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

40554875

2019.03.24 van
Főoldal