Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

Polgármester szemszögéből a városi ingatlanok felújítása témára

Mozgalmas építkezési munkák folytak a régi OPKS épületén az év elejétől. Arról az épületről van szó, mely a Fő utcán található a Búcsi Elektro üzlettel szemben. Az épület a város tulajdonát képezi és sajnos rossz műszaki állapota miatt több éve kihasználatlanul állt. A volt városvezetés az épületet fölösleges vagyonként kezelte, megpróbálta azt eladni, de ez szerencsére nem sikerült.

A lehetőségek mérlegelése után 2016-ban az épület felújítása mellett döntöttünk üzlethelységek és turizmust szolgáló helységek kialakítása céljából.  A felújítás levezetésével a városi tulajdonban lévő Enerbyt céget bíztuk meg, amely kidolgoztatta a tervdokumentációt, majd bebiztosította a felújítási munkákat. A projekt részben banki kölcsönből valósult meg. A felújított helyiségek bérbeadása már előre megtörtént, ez egyúttal a kölcsön megítélésének feltétele volt. A felújítás megtérülésének időtartama 15 évre várható.

Polgármesterként a városi ingatlanok megalapozatlan eladása ellen vagyok. Ezért tölt el nagy örömmel, hogy az említett épület a Fő utca egyik legszebb ingatlanává vált. Köszönetemet fejezem ki  a képviselő-testületnek mely az épület felújítást maradéktalanul támogatta.   

 

Szabó Eugen, polgármester


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

42540580

2019.07.23 van
Főoldal