Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

2017. július 11-től előzetes használatban a Sport utcai játszótér

Tisztelt szülők, kedves gyerekek és fiatalok!

Mint ahogy azt már Önök közül többen észrevették, a múlt héten befejeztük a Sport utcai játszótéren a játszótéri elemek és a kültéri edzőgépek telepítését. Annak érdekében, hogy a játszótér a nyári vakáció kezdetén üzemképes legyen, az elemek kiválasztására és felszerelésére törekedtünk, amit sikerült is elérnünk. Az játszótéri elemek telepítése befejeződött, biztonságosak, és csak benneteket várnak.

Ezúton szeretnénk tudatni a város lakosaival és látogatóival, hogy a játszóteret 2017. július 11-ével előzetes használatba helyezzük. Ez annyit jelent, hogy még nem készültek el az összes, komfortérzetet javító felújítási munkák, viszont ezek hiánya nem akadálya a játszótér használatba vételének.   

A teljes korszerűsítéshez még fel kell újítani a kerítést, le kell aszfaltozni a járdákat és el kell végezni a füvesítést. Az első két tevékenység elvégzését a nyár végére tervezzük. A füvesítéshez viszont csak az ősz beálltával tudunk hozzálátni. Ez a legalkalmasabb időszak a fűmag vetésére annak érdekében, hogy kicsírázzon és gyökeret eresszen.

Úgy véljük, hogy a még nem teljesen befejezett játszótér is sok-sok örömmel és sportolási lehetőséggel gazdagítja látogatóit. Vigyázzunk rá, hogy még nagyon hosszú időn keresztül szolgáljon gyermekeink és mindenki örömére.

Városi Hivatal Párkány


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

40554864

2019.03.24 van
Főoldal