Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

Új autóbusz közlekedik a városi járatokon

Az új autóbusz átadására 2017 július 31-én került sor a Párkányi Városi Hivatal előtti téren.

Az autóbusz a városi tömegközlekedés 1-es és 2-es számú vonalán fog közlekedni az adott járatra kiadott menetrend szerint. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy bármelyik járaton is utaznak, mindig az új busz fogja Önöket kiszolgálni. 

Az alacsonypadlós busz kényelmes utazást biztosít a babakocsival utazó anyukák, kerekesszékes, rokkant és idős utasok számára. A jármű teljesen légkondicionált és az utasok számára ingyenes wifi-vel ellátott. A megállóhelyek hangos közlése és LCD képernyőn történő megjelenítése újdonságnak számít, melyet bizonyára nagyra értékelnek majd az ide látogatók is.

Karol Petőcz, az ARRIVA Nové Zámky vállalat vezérigazgatója elmondta, a szolgáltatások minőségi javulása ösztönözheti a lakosságot a tömegközlekedés igénybevételére.    

 „Párkány Város számára ez egy pozitív irányú jelentős minőségi változás. Városunk és kistérségünk lakosait és a turistákat az újkori történelem során első ízben fogja kiszolgálni egy új alacsonypadlós busz,” közölte Szabó Eugen, Párkány polgármestere az ARRIVA vállalat sajtóközleményében. 

A menetrendek pdf formátumban letölthetők a www.sturovo.sk honlapról vagy a járat kereséshez látogassanak el a www.arriva.sk honlapra.

A városi tömegközlekedés járatain Párkány Város támogatásával utaznak.

Az ARRIVA sajtóközlemény elérhető a: https://arriva.sk/cestujucich-v-sturove-odvezie-moderny-autobus-mhd/  oldalon.

 

VH


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

40554855

2019.03.24 van
Főoldal