Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

A polgármester szemszögéből - Indul a turistaszezon

i_4918752.jpg

Az utolsó áprilisi hétvégén indult az ez évi turistaszezon. Az igazi tavasz időszaka mindössze két-három hétre szűkült, s már áprilisban beköszöntött a kellemes nyári időjárás. Épp ez az időjárás az alapja egy sikeres turistaszezonnak. 

A legnagyobb figyelem természetesen a termálfürdőre összpontosul. Minden évben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a felújítási és karbantartási munkálatok időben befejeződjenek és a medencék üzemeltetése folyamatos legyen. Idén a legnagyobb változás a Thermal Hotel részét képező wellness centrum megnyitása volt. Az első három hónap tapasztalatai azt mutatják, hogy általa a hotel kihasználtsága 15-20%-kal növekedett az előző évek azonos időszakához viszonyítva. Jelentős fejlesztésnek értékeljük az úszómedence felújítását, mely során új vasbeton aljazatot, csővezetékrendszert, fóliaborítást kapott és az ugróállások is megújultak.

A fürdő hátsó részén a szennyvíz-, ivóvíz- és elektromos vezetékek átfogó felújítása is megtörtént. Mindezen intézkedések azt szolgálják, hogy a területen új szálláshelyek épüljenek, melyeket május végével kívánunk átadni. Figyelemre méltó változásokra számítunk a fürdő előtti téren is, ahol a régi épületeket és szálláshelyeket elbontattuk, és jelenleg is zajlik a tereprendezés.  

Elsődleges számunkra, hogy a város parkjai, virágágyásai és további közterületei jól működjenek és szépen rendben legyenek tartva, ezáltal a szórakozás és a pihenés terei legyenek minden itt lakó és hozzánk látogató számára.

 

Szabó Eugen, polgármester


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

42869795

2019.08.24 van
Főoldal