Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

SIMON -JÚDA NAPI VÁSÁR – az érdeklődők regisztrációja

Párkány Városa ezúton tudatja a nyilvánossággal, valamint az árusítást végző és szolgáltatást nyújtó vállalkozókkal, hogy az idei hagyományos Simon – Júda napi vásár 2018. október 11. – 14. között kerül megrendezésre.

Úgy döntöttünk, hogy az idén megváltoztatjuk a vásárra történő bejelentkezés módját, mégpedig a következő módon:

  1. Az árusító helyek kiutalása az érdeklődő által benyújtott írásos kérelem alapján történik, melyet legkésőbb 2018. június 30-ig kell postai úton vagy email-ban elküldeni. A kérelem besorolása szempontjából az iktatóban adott dátum a mérvadó.

 

  1. Az árusító helyek kiutalására 2018. július 31-éig kerül sor, az érdeklődőknek írásbeli visszaigazolást küldünk, melyben szerepel az árusító hely nyilvántartási száma is.

 

  1. Az árusító hely bérleti díját legkésőbb 2018. augusztus 15-éig kell befizetni. Az árusítási engedélyt kizárólag csak a bérleti díj kifizetése után postázzuk.

 

  1. A szabadon maradt árusítási helyek 2018. szeptember 17-étől kerülnek kiutalásra.

 

  1. A gasztronómiai zónában (C-szektor) árusítók számára az árusítási helyek a Fő utca és a Nánai út kereszteződésében zajló munkák függvényében kerülnek kiutalásra.

 

  1. A vásári szórakoztató eszközöket üzemeltetők a jelentkezésüket 2018. augusztus 17-éig nyújthatják be.

 

  1. Párkány városa, figyelembe véve a vásár befogadóképességét, fenntartja a jogot a jelentkezők válogatására, valamint az árusító helyek odaítélésénél figyelembe veszi a 2017-es évben elfoglalt árusító helyet.

 

Bővebb információ a http://www.sturovo.sk/jarmok-simona-a-judu.phtml?id5=19870

 

Városi Hivatal


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

39550076

2019.02.20 van
Főoldal