Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

Polgármester szemszögéből - Jöhet a jó idő

A turizmus szempontjából április fordulópontot jelent városunk életében. Ebben a hónapban zárjuk le végérvényesen az előző év gazdasági eredményeit és ekkor nyílnak meg a Vadas termálfürdő kültéri medencéi.

Örömmel nyugtázhatjuk, hogy fürdőnk egy újabb sikeres évet zárt. Minden idők legmagasabb bevételét könyvelhettük el, mely azt eredményezte, hogy a nyereségi szint is az utóbbi évek egyik legmagasabbjai közé tartozott. A szálloda mellé telepített wellness egységnek köszönhetően az őszi időszakban érezhetően nőtt a vendégek száma. Örvendetes, hogy a jövőnkre is gondolunk, ugyanis megkezdtük az új medence építését melynek megnyitását 2020 tavaszára tervezzük.

Ebben az évben a szezonnyitás április 27-re esett. Ettől a dátumtól újra üzemelnek a kültéri medencék. Sőt megjelentek városunkban a csehországi nyugdíjasok kisebb csoportjai is, akik mindig kellemes színfoltjai városunknak.

Az idén szerettünk volna kedveskedni a párkányiaknak is. Ezért új belépődíjakat szabtunk meg, melynek értelmében a párkányi igazolvánnyal rendelkező felnőtt egész napos belépési díja mindössze 1,50 euro (gyermek 1,00 euro). Ezek a jegyárak május és június hónapra értendők. Július és augusztus hónapokban a feltüntetett díjaktól még kedvezőbb feltételek mellett vehetik igénybe az öreg fürdőt.

Persze sok a kihívás is, melyek közül a legnagyobbak egyike a kellő munkaerő biztosítása a fürdő üzemeltetéséhez. Nem egy esetben csak a más városokból toborzott szezonális munkásoknak köszönhetően tudjuk a törvény által előírt mennyiségű és minőségű kiszolgáló személyzetet biztosítani. Ennek a ténynek kellett alárendelnünk az öreg fürdő nyitva tartását is.

Ing. Szabó Eugen, polgármester

 


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

42540937

2019.07.23 van
Főoldal