Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

Polgármester szemszögéből - Elkészült a Nánai út

Sok éven keresztül elérhetetlen célnak látszott a Nánai út felújítása. Az évek folyamán több felújítási alternatíva is szóba került és a legkülönbözőbb kivitelezési kombinációk is mérlegelve voltak. Mára mindez már csak a múlt. Az út elkészült és bízom benne, hogy mindenkinek jó szolgálatot tesz.

Kétség kívül sokat foglalkozott a problémával a volt város vezetés is. Jó magam 2015 januárjában voltam először tárgyalni a pozsonyi Szlovák útkezelő vállalatnál, melyet aztán még számos egyeztetés követett. Örvendeztető volt, hogy mindig tárgyilagos és megoldást kereső fogadtatást találtam. Ez a hozzáállás a vállalat részéről a mai napig megmaradt, amiért köszönet jár minden dolgozójának.

Ahogy megmutatkozott, az igyekezet nem volt elég az útépítéshez, pénz is kellett hozzá. Ezen a területen a nagy változás 2017 januárjában állt be. Köszönet Érsek Árpád vezette közlekedési minisztériumnak. Többszörös egyeztetésnek köszönhetően a projekt támogatást nyert az Integrált infrastruktúra Úniós támogatási programból. 

Az igazi összefogás a kivitelezés során mutatkozott meg. Ennek köszönhetően sikerült megoldani a nem várt műszaki komplikációkat, a nyári csúcsforgalmat, az őszi Simon-Júda vásárt, a munkaerő hiányt, az útlezárásokat stb. Külön szeretném kiemelni a Vízművek gyors vízvezeték cseréjét. Mindezért köszönet jár minden közreműködő cégnek és egyénnek.

Az elért eredmény nem vált volna valósággá sok odaadó jó ember becsületes munkája és hozzáállása nélkül, Európiai úniós tagságunk nélkül, a Most-Híd párt kormánytagsága nélkül és minden érintett párkányi lakos türelme nélkül. Köszönet mindenkinek.  

Ing. Szabó Eugen, polgármester

2019-06-03 DSCN3983.JPG


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

43430269

2019.10.16 van
Főoldal