Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

Párkány

Elérhetőségek     Vadas termálfürdő 


 

UTAZZ VELÜNK INGYENES BUSSZAL AZ ISKOLÁBA!

Tisztelt szülők!

A 2019/2020-as tanévben ismét lehetőségük lesz a párkányi alapiskolás tanulóknak, hogy a párkányi helyi járatokon ingyen utazzanak az iskolába.  Az ingyenes utaztatás Párkány Városa és az ARRIVA Nové Zámky részvénytársaság közös projektje keretén belül jön létre. Az utazás ebben az évfolyamban is Párkány város pénzügyi támogatásával valósul meg.

Az ingyenes iskolába való utazást igénybe veheti a tanítási napokon 7.00 és 8.00 óra között bármelyik párkányi alapiskola tanulója, aki állandó vagy átmeneti lakóhellyel rendelkezik városunkban és kiváltotta a Tanulói utazási igazolványt. Az utazási igazolványt az Önök által kitöltött kérvény (lásd. lejjebb) ellenében a Párkányi Városi Hivatal közszolgáltatási, környezetvédelmi és szállítási szakosztályán lehet elintézni. Szükség esetén magyar nyelvű kérvény a hivatalban igényelhető.  Az utazási igazolvány kiadása ingyenes.

Bízunk benne, hogy ezzel a projekttel sikerül megkönnyítenünk az iskolába való utazást, növelni a gyermekek biztonságát és változatossá tenni számukra az utazást.


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

43429985

2019.10.16 van
Főoldal