Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu vodorovná

A levendula érintése 2019

Ha június, akkor levendula. Ha levendula, akkor érintsük meg. Egy rendezvény, melynek alkalmából lilába öltözik a sétálóutca.

Tisztelt lakosaink! Kedves vendégek!

Párkány Város és a Párkányi Városi Művelődési Központ szeretettel meghívja Önöket

A LEVENDULA ÉRINTÉSE

rendezvényre, melyre

2019. június 16-án vasárnap 14:00 órai kezdettel kerül sor a sétálóutcán Párkányban.

Bizonyára Önök is felfrissülnek a platán fák alatti ideiglenes levendulás kertben megtett séta után. A Húszperces teázóban különleges teákat ízlelhetnek meg, és végezetül elleshetik az illatos olajok és lekvár készítésének fortélyait. A gyermekek levendulából tárgyakat készíthetnek. A rendezvényről nem hiányozhatnak a kézművesek sem, kik különböző levendulával kapcsolatos termékekkel bűvölik el Önöket.  Provanszi hangulattal telik meg a sétálóutca, melyről a BonBon Trio gondoskodik. A rendezvényen fellépnek a muzslai Papp Katalin Magán Művészeti Alapiskola diákjai.   

A BonBon Trio, hölgyekből álló művész csapat, mely a párizsi kávézók emóciókkal teli dallamait játssza. Repertoárjukból nem hiányoznak a nagy nevű énekesek (Édith Piaf, Yann Tiersen, Juliette Gréco, Beatles, Queen, Michael Jackson, Nat King Cole, Sting, Astor Piazzolla, Goran Bregović…)  világ slágeréi sem, melyeket saját stílusukban hangszeretek.   

Az idén is szeretettel várjuk Önöket és örülünk az Önökkel való találkozásnak!

levendula SK-HU web.png


Naptár


Csütörtök blog

webygroup

Slovenská verzia
English version

43521607

2019.10.23 van
Főoldal